Rock Am Ring voor de laatste keer aan de Nürburgring

Rock am Ring
Rock Am Ring voor de laatste keer aan de Nürburgring
Door JenniferWorrell op 30 mei 2014 - 13:59 1 Het Duitse festival Rock Am Ring vindt dit jaar voor het laatst plaats op de huidige locatie, namelijk de Nürburgring. De organisatie heeft te horen gekregen dat het festival vanaf volgend jaar moet verhuizen naar een andere locatie.

De reden tot verhuizing is naar aanleiding van het feit dat de vertegenwoordigers van de Nürburgring een hoger deel van de opbrengst wilden hebben waarmee het festival niet akkoord ging, met een beëindiging van het contract als gevolg.

Momenteel heeft de organisatie nog geen nieuwe locatie op het oog. Waar de dertigste editie van het festival volgend jaar plaats zal vinden, moet nog even afgewacht worden.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Zeverrock

NIEUWE NAMEN VOOR ZEVERROCK MET GORKI, COELY EN MEERHet affiche van Zeverrock is zojuist weer verrijkt met een aantal nieuwe...

Zwarte Cross

SEASICK STEVE, ALAIN CLARK EN MEER VOOR ZWARTE CROSS Het programma van Zwarte Cross is zojuist weer uitgebreid met de toevoeging...

REACTIES

Avatar Japser31
za 31 mei 2014 20:16

Japser31 er zijn 6 locaties die ze onderzoeken.
Hoewel die nooit zo legendarisch zullen zijn als de Nürburgring

 0
Avatar giannitaranto
wo 11 jun 2014 08:27

giannitaranto Er wordt veel gesproken over Mönchengladbach. Voor Nederlandse Ringrockers wel een gunstige locatie net over de grens bij Venlo en Roermond. (± 30 min.)

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.