Wat doen de festivals met Nederland - Costa Rica?

oranje voetbal supporters
Wat doen de festivals met Nederland - Costa Rica?
Door klaask op 01 juli 2014 - 15:20 1 Aanstaande zaterdag 5 juli speelt het Nederlands elftal om 22:00 uur in de kwartfinale van het WK voetbal tegen Costa Rica. Tegelijkertijd vinden er diverse grote festivals plaats. Het eerste goede nieuws is alvast binnen: op de meeste festivals kun je het voetbal gewoon zien.

Een overzicht:

Pitch (Amsterdam) hangt twee schermen op, één van 6 bij 4 meter op het veld bij de Park Stage en één van 4 bij 2 meter in de Westertent. Er zijn enkele kleine programmawijzigingen.

deBeschaving (Utrecht) heeft het concert van Blaudzun vervroegd, zodat dat is afgelopen voor de wedstrijd. De gemeente heeft in al haar wijsheid besloten dat de wedstrijd niet op het festivalterrein mag worden uitgezonden.

Sensation (Amsterdam) zendt de wedstrijd op verschillende schermen uit, zowel met commentaar als met 'banging beats'. De deuren openen een uurtje eerder, om 20:00 uur. De dresscode blijft wit.

Rock Werchter (Werchter) zal alle kwartfinales uitzenden op groot scherm in The Hive. De wedstrijden van Oranje en de Rode Duivels wordt op groot scherm vertoond op het festivalterrein.

Park City Live (Heerlen) zal de wedstrijd uitzenden na het optreden van The Opposites op de Mainstage. In de Dance Area gaat het programma door met Sandro Silva en Puresang.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



definitievanhiphop

FLINKE EERSTE WORP NAMEN DEFINITIE VAN HIPHOP, O.A....Definitie van Hiphop heeft de eerste namen voor de editie van komende...

North Sea Jazz 2003 logo

NORTH SEA JAZZ HELEMAAL UITVERKOCHT Het North Sea Jazz Festival is tot op de laatste kaart uitverkocht. Dat meldt...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.