Incubate Festival komt met indie-game arcade

goat
Incubate Festival komt met indie-game arcade
Door Anjelica op 05 september 2014 - 12:35 1 Voor de tiende editie komt het Tilburgse Incubate festival met iets nieuws: een game arcade.

Op deze nieuwe expositie presenteert het jubilerende festival indie-games die allemaal op een originele manier gebruik maken van audio en muziek. In de Incubate Arcade kunnen bezoekers onder andere Icefishing V, de stemgestuurde game Soundself en Johann Sebastian Joust, die gebruik maakt van muziek van Johann Sebastian Bach, spelen. Ook de dansgame Bounden, ontwikkeld door een choreograaf van het Nationaal Ballet, wordt tijdens de expositie gepresenteerd.

Op het festival, dat plaats vindt van 15 tot 21 september op verschillende locaties in Tilburg, spelen onder andere Goat (foto), King Buzzo en Kadavar. De complete line-up van Incubate 2014 vind je hier.

Passe-partouts zijn te koop voor €99.99 en dagkaarten zijn te verkrijgen vanaf €12.99

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



restisnoise

LAATSTE NAMEN REST IS NOISE FESTIVAL BEKENDMet de psychedelische folk van Daniel Bachman , de Canadees Gabriel Saloman...

ilovetechnonews.jpg

I LOVE TECHNO FESTIVAL LINE-UP COMPLEET Het Belgische I Love Techno festival heeft de laatste reeks nieuwe namen voor...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.