Anouk en meer naar Zwarte Cross

Anouk
Anouk en meer naar Zwarte Cross
Door Anjelica op 02 januari 2015 - 11:57 1 Het Zwarte Cross festival heeft de eerste namen voor de 19e editie bekend gemaakt. Onder andere Anouk en Jack Parow treden op. Ook Blues Pills en de wereldkampioen kunstfluiten Geert Chatrou staan op de affiche. Verder treden Bongo Botrako, Dirty Daddies, Fiddler's Green, The Baboons, CCasa de la Muerte, Leeways, Alpheus ft. Rude Rich, Billy the Kit, Mike Mago, Joost van Bellen en Jungle By Night op.

De organisatie heeft ook laten weten dat er dit jaar voor gekozen is om naast grote (internationale) namen als Anouk en Jack Parow een kleinschaliger programma te bieden. Het kunstfluitconcert van Geert Chatrou is hier een voorbeeld van. Daarnaast staat er bijvoorbeeld ook een workshop zingende zaag door Annette Scholten op het programma.

Zwarte Cross vindt plaats van 24 tot en met 26 juli in Lichtenvoorde. Een 3-dagenkaart kost €75,- Een campingkaart kost 125 euro en een dagkaart €30,-.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Nirwana Tuinfeest

BLAUDZUN, DI-RECT EN MEER NAAR NIRWANA TUINFEESTOnder andere Di-rect, Blaudzun en Peter Pan Speedrock staan op de 40e...

Rock Herk 2013

ROCK HERK IS GERED In tegenstelling tot een jaar geleden kan de organisatie van Rock Herk eens...

REACTIES

geen avatar
ma 05 jan 2015 13:43

wilm Anouk... mooie headliner voor ZwarteCross 2015! Ik ben zeker van de partij

 0
geen avatar
di 06 jan 2015 00:09

Boemba Anouk is een soort vrouwelijke Kane en ik vind dat eerlijk gezegd een beetje ongepast op zo'n integer festival als de zwarte cross.

 0
geen avatar
di 06 jan 2015 00:54

eatsleeprave.. Anouk was, ooit voor mij een enorme tegenvaller live, al was het ook al vooraf niet mijn muziek, toch verwacht je dan meer van z'n naam...

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.