Divers Festival nieuws : Graspop, Dijkpop, Parkpop, Lowlands...

Door yeahroen op 04 april 2002 - 19:09 De Graspop Metal Meeting [url2=http://www.graspop.com/]site[url2] heeft een tijdje platgelegen, maar is inmiddels weer online. Er zijn helaas nog geen nieuwe officiële aankondigingen gedaan over nieuwe acts voor de line-up.
MACHINE-HEAD echter, geeft zelf al aan op haar site op Graspop te staan. IMMORTAL heeft tijdens het No Mercy festival in Tilburg zelf aangekondigd ook present te zijn.

Aan Dijkpop te Andijk (waarvan de site ook al een tijdje helemaal niets meer prijsgeeft) kan inmiddels het Belgische Zornik toegevoegd worden aan de reeds erg [url=]sterke line-up[url].

30 Juni komen op Parkpop komen naast de [url=https://www.festivalinfo.nl/festival/festival_detail.asp?f=321]eerder genoemde[url] namen ook Suzanne Vega en kennelijk toch Di-Rect. LiveXS kan de rectificatie m.b.t. haar blad op haar website dus rectificeren :-)

Verder komen op [url=https://www.festivalinfo.nl/festival/festival_detail.asp?f=257]Lowlands[url] Coldplay, Flogging Molly en The Beta Band (volgens de bands zelf althans), zo viel van de week op de site Graz.nl te lezen. Ook Within Temptation speelt op Lowlands, meld een welingelichtte en betrouwbare bron.

Voor de Duitsele dubbelaar Rock Am Ring / Rock Im Park worden regelmatig namen toegevoegd. Deze festivals zijn voor vele Nederlanders en Belgen jaarlijks een goed alternatief voor het (uitverkochtte) Pinkpop festival!
[url=https://www.festivalinfo.nl/festival/festival_detail.asp?f=312]Kijk hier[url] voor het grote aantal artiesten voor RAR en RIP.Pinkpop 2003 Logo

NIEUWE NAMEN PINKPOP 2003Daags voor de officiele bekendmaking van het PINKPOP programma in Paradiso,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.