ADV: Safa Lifron via slaapkamer naar poppodium

publiek concert
ADV: Safa Lifron via slaapkamer naar poppodium
Door HarmG op 08 maart 2015 - 20:42 1 Je eerste concert is iets dat je nooit meer vergeet. Werd je meegenomen door je vader? Of trok je met een groep vrienden meteen richting een groot festival? Hoe dan ook weet je waarschijnlijk nog precies waar en wanneer het gebeurde. Kun je nagaan hoe het voelt als je zelf de optredende artiest was. Vodafone weet ook dat juist die eerste ervaringen bijzonder zijn en ondersteunt die gedachte met Vodafone Firsts.

De 18-jarige Youtube-zangeres Safa Lifron speelde dankzij Vodafone Firsts voor het eerst een eigen concert in de Sugarfactory. Via social media en Youtube ontving ze stapels likes (check #powertosafa), maar een echt applaus ontving ze daar voor het eerst. De carriere die ze online had opgebouwd, werd er nu een in het echte leven. Er was ook een cameraploeg bij met een coole documentaire als gevolg. Check hem hier!

Het is niet de eerste keer dat Vodafone Firsts iets bijzonders voor elkaar krijgt. Zo bezocht de dove 19-jarige Vera van Dijk voor het eerst concert, vlogen oma's Ria en An voor het eerst in een vliegtuig en mocht modeontwerpster Liselore Frowijn haar collectie showen op Amsterdam Fashion Week. Op naar de volgende eerste keren!



Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



SybVanDerPloeg.jpg

VAN DIK HOUT, SYP VAN DER PLOEG EN MEER NAAR...Afgelopen weekend zijn de eerste namen voor Bevrijdingsfestival Drenthe...

Jessie J

OTHER LIVES, JESSIE J EN MEER NAAR ROCK WERCHTER Vandaag zijn er zes nieuwe namen bevestigd voor Rock Werchter. Patti Smith...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.