Winnen: 2x2 kaarten voor Pinguins in Paradiso

Blood Red Shoes
Winnen: 2x2 kaarten voor Pinguins in Paradiso
Door klaask op 13 maart 2015 - 15:28 1 Pinguinradio.com is een particulier initiatief dat financieel gedragen wordt door sponsors en luisteraars. Pinguin Radio richt zich op liefhebbers van indie en alternatieve popmuziek. Met uitzondering van een aantal doelgroepprogramma's in het weekend zendt Pinguin Radio non stop muziek uit. Op 4 april a.s. viert het station haar derde verjaardag met een crowdfund-festival Pinguins in Paradiso.

De line-up ziet er nu als volgt uit: Blood Red Shoes (foto), De Staat, Lonely The Brave, Pauw, Nothing But Thieves, July Talk en Paceshifters! Plus: Sue The Night (solo), winnaar van de Grote Prijs van Nederland, singer-songwriter Charl Delemarre en zanger-verhalenverteller Jaap Boots.

Behalve een gezellig feest met geweldige muziek is Pinguins in Paradiso ook een crowdfunding-actie, bedoeld om Pinguin Radio in de lucht en reclamevrij te houden.

Festivalinfo mag 2x2 kaarten weggeven voor Pinguins in Paradiso!

Wil jij kans maken op kaarten voor dit festival? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar het festival wil. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Pinguins in Paradiso'.

Deze actie loopt tot en met 18 maart 2015.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



gebouw t

WINNEN: 3X2 KAARTEN VOOR MADE IN BELGIUM IN GEBOUW-TAls je goed kunt gooien ligt Bergen op Zoom op steenworp afstand van België....

pukkelpop2014.jpg

PUKKELPOP ZOEKT JEUGDHUIS OM EERSTE NAMEN IN BEKEND... De Pukkelpoporganisatie komt vandaag met een opmerkelijke oproep. Jeugdhuizen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.