Drum Rhythm, Northsea Jazz, Waldrock & Bospop Nieuws

Door yeahroen op 11 april 2002 - 21:17 BOSPOP
Als afsluiter van het rockprogramma in de tent op vrijdag heeft Bospop voormalig Marillion zanger Fish weten te strikken (welke al eens eerder op Bospop gespeeld heeft). Fish geniet een ware cult-status onder zijn fans; hiervan zullen er ongetwijfeld veel van naar Weert afreizen dit jaar. De programmering voor zover het nu bekend is vind je [url=https://www.festivalinfo.nl/festival/festival_detail.asp?f=289]hier[url]!

NORTH SEA JAZZ
Dit jaar zal Herbie Hancock op North Sea Jazz optreden met een bijzondere formatie. Vanwege de aanslagen in de VS vorig jaar heeft het festival wat moeite met het boeken van artiesten. Er zijn behalve Herbie al enkele grote namen geboekt, deze zullen 14 mei bekendgemaakt worden. Het festival zelf is dat jaar op 12,13 en 14 juli. ([url=https://www.festivalinfo.nl/festival/festival_detail.asp?f=365]Verdere info[url])

WALDROCK
HALFORD is aan de [url=https://www.festivalinfo.nl/festival/festival_detail.asp?f=358]line-up[url] toegevoegd.

DRUM RHYTHM
Het programma van het Drum Rhythm is inmiddels zo goed als compleet!
Onder andere Wyclef Jean, De La Soul, Anti Pop Consortium, Oxide en Neutrino, Recloose, Pepe Bradock, Koop, Donnie, Tasha's World en DJ's Gringo Da Parada, Mister Zero en Tchiky Al Dente zijn recentelijk aan de interessante [url=https://www.festivalinfo.nl/festival/festival_detail.asp?f=364]line-up[url] toegevoegd.

Op beide Drum Rhythm dagen wordt er in de Melkweg en in Paradiso een afterparty gehouden. Daar kan je verder dansen op de klanken van o.a. DJ Shadow, Norma Jean Bell, DJ Wix en Damian Marley.Pinkpop 2003 Logo

NIEUWE NAMEN PINKPOP 2003Daags voor de officiele bekendmaking van het PINKPOP programma in Paradiso,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.