Poppodium Asteriks komt met gevangenisfestival

Prison Blues
Poppodium Asteriks komt met gevangenisfestival
Door RobZ op 01 mei 2015 - 11:43 1 Poppodium Asteriks organiseert op 5 en 6 juni een nieuw bluesfestival in de Blokhuispoort te Leeuwarden. Dit gebouw, dat 500 jaar dienst deed als strafgevangenis, is de ultieme setting voor het festival genaamd Prison Blues.

Het muziekprogramma van Prison Blues gaat terug naar de kern van muziek: verhalen vertellen. De eerste namen van het programma zijn bekend: Dynamite Blues Band, Bluegrass Boogiemen, Brother Dege, Dario Mars and the Guillotines, Scrappy Tapes, Black Bottle Riot en The Pignose Willy’s.

Ook is er een verhalenprogramma, waarbij de beste gevangenisverhalen verteld worden door dichters, rappers en en belangrijke personen uit de Leeuwarder gevangenisgeschiedenis.

Tickets zijn verkrijgbaar via prisonblues.nl. Een ticket voor vrijdag (beperkt aantal beschikbaar) kost €10,-, voor zaterdag kost dat €15,-.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



WillAndThePeoplenws1

FESTIVAL MUNDIAL MAAKT LINE-UP COMPLEET MET O.A....Festival Mundial wil het meest kleurrijke festival van Nederland zijn....

meltfestivalnews.jpg

ONDER MEER TOVE LO, THE ORB NAAR MELT! - LINE-UP... Melt! heeft de line-up voor 2015 compleet. De nieuwe bevestigingen in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.