Maak kans op een unieke Tomorrowland Experience dankzij Stimorol!

Tomorrowland Stimorol v2
Maak kans op een unieke Tomorrowland Experience dankzij Stimorol!
Door klaask op 07 mei 2015 - 17:29 1 Liefde is... Tomorrowland. Je kunt wel net doen alsof je voor je favoriete dj komt en dat is ook heus wel een beetje waar, maar stiekem hoop je toch vooral de man of vrouw van je dromen tegen te komen.

Je hart slaat over als je hem of haar verderop met zijn handen in de lucht ziet dansen. Wat moet je zeggen? Met een pakje Stimorol op zak maakt dat eigenlijk helemaal niets uit. Je ruikt frisser dan al die andere bezoekers bij elkaar. Wedden dat je geen blauwtje loopt?

Dankzij Stimorol maak je nu ook nog kans op een unieke Tomorrowland ervaring! Tomorrowland is met motto 'Live Today, Love Tomorrow, Unite Forever' een van de legendarische festivals in Europa. Dit jaar zijn hier onder andere Allesso, Avicci en David Guetta van de partij!

Wat moet je doen om kans te maken op de Tomorrowland Experience?
1. Koop twee Stimorol-producten
2. Ga naar de Stimorol-Facebookpagina
3. Vul de antwoorden in en upload de bon van je Stimorol-aankoop

Heel veel succes!

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Hoogtevrees

INTERGALACTIC LOVERS EN CAUSES NAAR TWEEDE EDITIE...Dit jaar vindt de tweede editie van Hoogtevrees plaats. Het festival is een...

Incubate

INCUBATE: NIEUWE NAMEN, EERSTE NAMEN FILMPROGRAMMA... Veel Incubate-nieuws vandaag. Laten we met het slechte beginnen, dan hebben...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.