London Calling Loves Concerto ondersteund in Festivalinfo app

London Calling
London Calling Loves Concerto ondersteund in Festivalinfo app
Door RobZ op 15 mei 2015 - 12:58 1 Dit weekend vindt er ter ere van het zestigjarig bestaan van Amsterdamse platenzaak Concerto een extra editie van London Calling plaats. Zaterdag en zondag is er weer veel mooie nieuwe muziek te ontdekken in de Tolhuistuin. De Festivalinfo redactie tipt Jake Isaac, She Keeps Bees, Seinabo Sey en Tobias Jesso Jr.

London Calling loves Concerto wordt ondersteund in onze Festivalinfo app! In deze app ondersteunen we alle Nederlandse en Belgische festivals die er echt toe doen. Pinkpop, Lowlands, Pukkelpop, Rock Werchter, Best Kept Secret, Fortarock en ten minste 45 andere festivals. Deze editie van London Calling dus ook!

In onze Festivalinfo app vind je van alle ondersteunde festivals informatie over optredende artiesten, een plattegrond en natuurlijk een blokkenschema. Het is mogelijk artiesten favoriet te maken, zodat je een seintje krijgt als een optreden gaat beginnen. En het mooiste is, al deze functionaliteit blijft werken als je op een festivalterrein even geen internet hebt. Dit is nog maar het begin. Dit festivalseizoen gaan we hard aan de slag aan nieuwe features die deze app onmisbaar gaan maken voor de echte festivalganger.

Download hier de Festivalinfo app voor Android

Download hier de Festivalinfo app voor de Iphone

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



pinkpop20142

WINNEN: 3X2 PINKPOP PASSE-PARTOUTS MET ZIPPO!Ook dit jaar rockt Zippo weer op Pinkpop met de Limited Edition Pinkpop 2015...

freezefestival2010news

BLAUDZUN ALS HEADLINER OP FREEZE FESTIVAL Op zaterdag 26 september zal dit jaar de negentiende editie van het Freeze...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.