Organisator Glastonbury met de dood bedreigd om boeking Kanye West

Glastonburyfestival
Organisator Glastonbury met de dood bedreigd om boeking Kanye West
Door RobZ op 29 mei 2015 - 11:33 1 Glastonbury organisator Emily Eavis heeft in een interview aan Engels muziekblad NME laten weten dat ze met de dood bedreigd is, nadat bekend werd dat Kanye West dit jaar een van de headliners is.

Eind maart tweette ze zelf: "We are thrilled to let you know we have the one and only Kanye West headlining Saturday night on the Pyramid stage.". Dit kwam het festival op een hoop kritiek te staan. Een petitie tegen de komst van Kanye West haalde 133.000 stemmen. Met een aantal doodsbedreigingen werd een triest dieptepunt bereikt.

"I had death threats and stuff. It was just horrible. It was just crazy. It was getting out of control. ". Hier lees je meer op de site van NME.

Naast Kanye West zijn Foo Fighters en The Who de andere twee headliners van Glastonbury.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ziggoDomelogo1

HUMBERTO TAN MET LET'S DANCE NAAR ZIGGODOMEOp 30 oktober wordt de Ziggodome compleet omgebouwd tot disotheek. Humberto...

Blues Peer1

AFFICHE BLUES PEER COMPLEET MET O.A. K'S CHOICE,... Het affiche van Blues Peer is compleet met Claude Hay , Wille and the...

REACTIES

geen avatar
vr 29 mei 2015 21:26

eatsleeprave.. Was oud news, bleek iemand te zijn die nog nooit was geweest ook nog, lui die zich vervelen. Nieuwe generatie met dreigen. Het is te zot voor woorden daar niet van.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.