Feest mee en win een reis naar Sziget Festival met de British Knights Express

British Knights
Feest mee en win een reis naar Sziget Festival met de British Knights Express
Door RobZ op 02 juni 2015 - 10:23 1 Daar sta je dan. Als een pakezel sleur je een tent, wat kleding, slaapzak en meer mee richting het Mekka van de aankomende dagen: dat geweldige festival. De reis is nodig om het ultieme feestweekend mee te maken, mompel je terwijl je die zware tas van hand wisselt. Een opoffering om Mekka te bereiken.

Wat denk je ervan om het dit jaar gewoon anders aan te pakken? Het feest al te laten beginnen als je onderweg bent? Om het festivalgevoel alvast te voelen tijdens de reis naar Mekka? Dat kan deze zomer in de British Knights Express naar een van de grootste Europese festivals: Sziget Festival!

Vanaf station Amersfoort all the way tot Sziget Festival zorgt BK voor een feestende trein die je niet wilt missen. British Knights verzorgt daarnaast dit jaar, samen met Sziget Festival, de Europe stage. Hier maak je kans om samen met vriend of vriendin Sziget en de British Knights Sziget Express mee te maken!

De vetrekdata van de British Knights Express zijn bekend. Op vrijdag 7 augustus vertrekt de feestende trein vanaf Amersfoort naar Boedapest. Na Sziget Festival gaat de trein op maandag 17 augustus weer richting Nederland om het feestje nog even door te zetten. Perfect voor de ultieme Sziget ervaring!

Zinnen al gezet op een plekje in die toffe British Knights Express? Doe dan nu mee aan de winactie van BK om een kaartje te winnen voor Sziget by British Knights Express! Ga naar de website van BK Footwear om kans te maken deze zomer te feesten in de British Knights Express en Sziget Festival! Zien we je daar!



Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



dynamo1

LAATSTE NAMEN DYNAMO METALFEST: FACELIFTER EN SATIVAMet het winnen van de bandbattle hebben Facelifter (foto) en Sativa de...

Douwe Bob

DOUWE BOB HELPT MET DETOX NA SZIGET Kun je na een week Sziget nog geen genoeg krijgen van Hongarije, dan is...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.