Laatste namen Dynamo Metalfest: Facelifter en Sativa

Facelifter
Laatste namen Dynamo Metalfest: Facelifter en Sativa
Door EmmaHuurman op 02 juni 2015 - 10:35 1 Met het winnen van de bandbattle hebben Facelifter (foto) en Sativa de laatste plekjes op het Dynamo Metalfest veroverd. Op zaterdag 18 juli zal Facelifter de allereerste editie van het festival openen. Eerder zijn onder meer Alestorm, Nuclear Assault en Bodyfarm toegevoegd aan de line-up.

Op 17 juli vindt het Dynamo Metalfest Pre Party plaats. Hier zal Sativa te zien zijn. Ook zijn Evil Invaders, Ramming Speed en Gama Bomb eerder al bevestigd.

Dynamo Metalfest vindt plaats in het Ijssportcentrum (Eindhoven). Kaarten zijn te koop voor 15 euro via de website van het festival of via Ticketmaster en bij de Primera.

De Dynamo Metalfest Pre Party vindt plaats in de Effenaar, kaarten voor deze avond zijn te koop voor 10 euro via de website van het festival of via Ticketmaster.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Lollapaloozanieuws

MUSE, THE LIBERTINES, FATBOY SLIM, MARTIN GARRIX EN...Na edities in onder andere Santiago, Chicago en São Paulo, zal deze zomer...

British Knights

FEEST MEE EN WIN EEN REIS NAAR SZIGET FESTIVAL MET... Daar sta je dan. Als een pakezel sleur je een tent, wat kleding, slaapzak en...

REACTIES

Avatar elmojfk
di 02 jun 2015 12:59

elmojfk Het moet sativa zijn. Zin in dynamo metalfest

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.