Succesvolle derde editie Best Kept Secret

Best Kept Secret 2015
Succesvolle derde editie Best Kept Secret
Door Samantha.Middag op 22 juni 2015 - 10:49 1 Dit weekend was de derde van het festival Best Kept Secret. Het festival is in Britse stijl afgesloten door de band Royal Blood en het trio alt-J. De vrijdag van het festival trok 15.000 man, de zaterdag en zondag hebben beide dagen ruim 17.500 mensen getrokken.

Best Kept Secret kende meerdere hoogtepunten. Zo werd Noel Gallagher's 'Dont Look Back' luidkeels meegezongen door het festivalpubliek, was de openingsshow van Johny Greenwood & The London Contemporary Orchestra met een combinatie van Greenwoods soundtracks en klassiek werk van Steve Reich bijzonder te noemen en is na de afsluiting op het festival bekend geworden dat het Britse duo alt-J in november terug komt naar Nederland.

In 2016 zal Best Kept Secret plaatsvinden op 17, 18 en 19 juni. Trouwe bezoekers van dit jaar worden beloond met een Extremely Early Bird korting.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ADE

AXWELL & INGROSSO NAAR AMSTERDAM DANCE EVENT Axwell & Ingrosso komen op 16 oktober naar de Heineken Music Hall als...

Lowlands 2015

OOK BALTHAZAR, LIANNE LA HAVAS, KENNY B EN MEER VOOR... Weer wat namen voor het altijd mooie Campingflight to Lowlands Paradise...

REACTIES

Avatar wokkel
di 23 jun 2015 10:00

wokkel Wat een supergeweldig festival. Veel te ontdekken met top muziek en . ..een top publiek. Kortom alleen maar lof. ...... alhoewel de ingang beter kan, net als vorig jaar.

 -1
Avatar Jninez
wo 24 jun 2015 00:54

Jninez Ja, het was inderdaad weer geweldig! Mijn hoogtepunten waren toch wel Death Cab For Cutie en Alt-J.

 -1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.