Crammerock maakt eerste namen voor 2015 bekend

Triggerfinger
Crammerock maakt eerste namen voor 2015 bekend
Door Samantha.Middag op 24 juni 2015 - 12:05 1 Het Belgische festival Crammerock dat plaatsvind op 4 en 5 september in Stekene heeft de eerste namen voor aankomende festival editie bekend gemaakt, waaronder Triggerfinger en Kensington.

Ook de Intergalactic Lovers en producer Alex Adair zullen tijdens Crammerock te zien zijn. Verder zullen ook de hiphop artiest Tourist LeMC en de Belgische rockband De Mens optreden op Crammerock. In totaal zullen er om en na bij de 50 artiesten te zien zijn tijdens het festival.

Een van de headliners van deze editie is de Belgische band Triggerfinger. Het optreden op Crammerock zal voorlopig het laatste concert zijn voor de band in Vlaanderen. De kaartverkoop start begin juli, de prijzen van de kaarten zijn nog niet bekend gemaakt.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Le Guess Who 2015

LE GUESS WHO EN BITTERZOET VERWELKOMEN KAMASI...Het Utrechtse festival Le Guess Who , dat zal plaatsvinden van 19 t/m 22...

waterbeker

BELGISCH WETSVOORSTEL VOOR GRATIS WATER OP FESTIVALS De bezoekers van Pinkpop maakten tijdens het warme weekend al veel gebruik...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.