Woo Hah! past tijdschema aan wegens verwachte hitte

Fresku
Woo Hah! past tijdschema aan wegens verwachte hitte
Door klaask op 30 juni 2015 - 17:02 1 Hiphopfestival Woo Hah! heeft het tijdschema licht gewijzigd wegens de verwachte hitte. Het programma op het Puna Stage, dat recht in de zon ligt, begint een uur later. Fresku (foto) speelt nu om 16:00 uur en Cannibal Ox om 17:00 uur. Daarnaast zijn gratis waterpunten ingericht op het terrein. Op de site van het festival staan wat tips & tricks om de dag net zo cool te eindigen als je hem begint.

Woo Hah! vindt aanstaande zaterdag (4 juli) plaats in de Spoorzone in Tilburg. Naast Fresku en Can' Ox zie je onder meer Cypress Hill, Run The Jewels en Joey Bada$$. Er zijn nog kaarten te koop via de website van het festival.

Woo Hah! wordt ondersteund door de Festivalinfo app
In onze Festivalinfo app vind je van alle ondersteunde festivals informatie over optredende artiesten, een plattegrond en natuurlijk een blokkenschema. Het is mogelijk artiesten favoriet te maken, zodat je een seintje krijgt als een optreden gaat beginnen. En het mooiste is, al deze functionaliteit blijft werken als je op een festivalterrein even geen internet hebt. Dit is nog maar het begin. Dit festivalseizoen gaan we hard aan de slag aan nieuwe features die deze app onmisbaar gaan maken voor de echte festivalganger.

Download hier de Festivalinfo app voor Android

Download hier de Festivalinfo app voor de Iphone

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



valtifestnews.gif

AFFICHE VALTIFEST COMPLEET MET O.A. DE JEUGD VAN...Valtifest vindt dit jaar plaats op zaterdag 5 september en maakt vandaag haar...

Rock Herk 2013

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR ROCK HERK MET O.A. BLOOD... Het is bijna tijd voor een van de leukste festivals van België: Rock Herk...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.