Valkhof Festival, Rock Herk, Dominator en WTTV ondersteund in Festivalinfo app

Festivalinfo app nieuwe
Valkhof Festival, Rock Herk, Dominator en WTTV ondersteund in Festivalinfo app
Door sjoertb op 16 juli 2015 - 16:04 1 Er staan weer genoeg vette festivals voor de deur waaronder Valkhof Festival, Rock Herk, Dominator en Welcome To The Village. Naast je festivaloutfit, je zonnebrand en je vrienden is het ook erg handig om op deze festivals alle informatie bij je te hebben. Download de gratis Festivalinfo app en je hebt altijd de plattegrond, de artiesteninformatie en het blokkenschema op zak!

In de app ondersteunen we alle Nederlandse en Belgische festivals die er echt toe doen. Pinkpop, Lowlands, Pukkelpop, Rock Werchter, Indian Summer en ten minste 45 andere festivals.

In onze Festivalinfo app vind je van alle ondersteunde festivals de juiste informatie. Het is ook mogelijk artiesten favoriet te maken, zodat je een seintje krijgt als een optreden gaat beginnen. En het mooiste is, al deze functionaliteit blijft werken als je op een festivalterrein even geen internet hebt. Dit is nog maar het begin. Dit festivalseizoen gaan we hard aan de slag aan nieuwe features die deze app onmisbaar gaan maken voor de echte festivalganger.

Download hier de Festivalinfo app voor Android

Download hier de Festivalinfo app voor de Iphone

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Pukkelpop2015

PUKKELPOP KOMT MET PODIUMINDELING EN NIEUWE NAMEN...Het Belgische festival Pukkelpop heeft nieuwe namen bekend gemaakt en laat...

Kraak & Smaak

KRAAK & SMAAK OP EERSTE DAG VAN AMSTERDAM DANCE EVENT Op de eerste dag van Amsterdam Dance Event zal Kraak & Smaak met een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.