Nieuwe namen Leffingeleuren + start kaartverkoop

Leffingeleuren_groot
Nieuwe namen Leffingeleuren + start kaartverkoop
Door Cartman91 op 31 juli 2015 - 10:40 1 Voor het Belgische festival Leffingeleuren zijn er nieuwe namen toegevoegd aan de line-up. Zo zullen Isbells, Het Zesde Metaal,I Will, I Swear, Meg Baird, My Baby, Statue, Teme Tan en Alpha Whale de 39e editie van het festival vergezellen. Verder is de (online)kaartverkoop van start gegaan. De tickets zijn zo'n 40% goedkoper gemaakt dan voorgaande edities. Zo is een weekend kaart 50 euro, terwijl een dagkaart al voor 22 euro te verkrijgen is.

Deze editie van het festival zal in het teken staan van jong aanstormend talent. Verder zal het festival terug naar z'n roots gaan. Het festival bestaat uit 2 gedeeltes, een gratis gedeelte en betalende concerten. Laatst genoemde vinden plaats in Zaal en café De Zwerfer. Het gratis gedeelte is het festivalterrein rondom de kerk. Hier zullen een Dj-podium en diverse foodtrucks staan. Het festival vindt plaats van 18 t/m 20 september in Leffinge (België). Lees meer over Leffingeleuren.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



mananamanananieuws

MAÑANA MAÑANA FESTIVAL ZET DRONES INHet Mañana Mañana festival, het ‘relaxte broertje van de Zwarte Cross’, houdt...

IAMTHECITY

FESTIVAL IAMTHECITY KONDIGT EERSTE NAMEN AAN Het festival IMAMTHECITY kondigt de eerste namen aan voor de editie in 2015....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.