Blokkenschema Pukkelpop online - Rudimental, Major Lazer en Netsky sluiten af

Pukkelpop 2015
Blokkenschema Pukkelpop online - Rudimental, Major Lazer en Netsky sluiten af
Door sjoertb op 04 augustus 2015 - 14:49 1 Zojuist is Het blokkenschema van Pukkelpop online gekomen en daarmee zijn ook de afsluiters bekend: Rudimental, Major Lazer en Netsky sluiten de Main Stage af. Op het festival vind je dit jaar ook Linkin Park, James Blake, The Offspring, Limp Bizkit, Interpol, All Time Low en Lil' Kleine met Ronnie Flex.

Op Festivalinfo hebben we natuurlijk het blokkenschema voor je om je te helpen met het uitzoeken in welke volgorde je jouw favoriete acts gaat zien op 19 t/m 22 augustus in Hasselt.

Hier vind je de timetable van Pukkelpop woensdag
Hier vind je de timetable van Pukkelpop donderdag
Hier vind je de timetable van Pukkelpop vrijdag
Hier vind je de timetable van Pukkelpop zaterdag

Het complete blokkenschema is ook terug te vinden in de Festivalinfo app. Hierin ondersteunen we de 50 leukste festivals van Nederland en België en natuurlijk ook Pukkelpop!

Pukkelpop viert dit jaar haar 30ste verjaardag en begint op woensdag met een openingsfeest in de Dance Hall, de Boiler Room en de Castello. Met een combi- of donderdagticket krijg je woensdag vanaf 4 uur 's middags toegang tot het festivalterrein. Voor het openingsfeest zijn zojuist Tiga, 2manydjs, Jacco Gardner en nog meer artiesten aangekondigd. Wie allemaal? Check het in de timetable.

De zaterdagtickets zijn volledig uitverkocht. Er zijn nog combi-, donderdag- en vrijdagkaarten verkrijgbaar via de website van Pukkelpop.






Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



appelsapnews

APPELSAP GAAT GEWOON DOOR!Het hiphopfestival Appelsap gaat komend weekend gewoon door in het...

Popcity

POPCITY IN SEPTEMBER MET DEWOLFF, HANDSOME POETS EN... Het popfestival Popcity wordt dit jaar op 6 september gehouden. Vorig jaar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.