Evil Superstars naar Le Guess Who? en Sonic City

Evil Superstars
Evil Superstars naar Le Guess Who? en Sonic City
Door EmmaHuurman op 09 september 2015 - 12:54 1 Goed nieuws voor het Utrechtse festival Le Guess Who? en het Belgische Sonic City Festival. De rockgroep Evil Superstars komen voor deze exclusieve shows langs Nederland en België!

De band zal op donderdag 19 november te zien zijn op Sonic City om een dag daarna neer te strijken in Utrecht voor een optreden tijdens Le Guess Who?.

Beide festivals vinden plaats van 19 t/m 22 november. Een vierdaagse pas voor Le Guess Who kost 110,- maar kom je speciaal voor Evil Superstars, dan kun je ook een dagkaart voor de vrijdag halen. Deze kost 37,50.

Tickets voor het Sonic City Festival zijn uitverkocht maar een dagkaart voor de donderdag met Evil Superstars en The Germans is nog te koop voor 25,-. Wees daar dus snel bij!

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Freeze festival

FREEZE FESTIVAL MAAKT LINE-UP COMPLEET MET O.A.... Broken Brass Ensemble 2.0, Bazooka Beat, Heartgrown, ThrKings, Stuart Mavis...

ADE

AMSTERDAM DANCE EVENT IN GESPREK MET BUITENLANDSE... Het Amsterdam Dance Event is allang niet meer alleen interessant voor...

REACTIES

Avatar QuintMidas
do 10 sep 2015 09:26

QuintMidas Oh man, dit wordt echt een heerlijke vrijdag: Metz, A Place To Bury Strangers, Swervedriver, Viet Cong en dan als kers op de taart Evil Superstars! Kan niet wachten!

 -1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.