Lady Bee, Lil Kleine, Ronnie Flex en 15.000 liter neon-verf op Neonsplash

Neonsplash
Lady Bee, Lil Kleine, Ronnie Flex en 15.000 liter neon-verf op Neonsplash
Door sjoertb op 24 september 2015 - 11:34 1 Op zaterdag 7 november komt een van de grootste verf-feesten van Europa terug naar Amsterdam. Eerder werd Neonsplash in de Heineken Music Hall en de Amsterdam RAI gehouden. Dit jaar is de Ziggo Dome het toneel voor het dance-feest waar 15.000 liter vloeibare neon-verf vloeit.

Zojuist is bekendgeworden dat Lady Bee optreedt op het 8 uur durende feest. Eerder was bekend dat Lil Kleine & Ronnie Flex, Jay Hardway, Kriss Kross Amsterdam, Dyna, Mightyfools en Mr. Polska van de partij zijn.

Het publiek wordt uitgenodigd om witte kleding aan te doen en zal door grote verfkanonnen worden beschoten. De neonverf ligt op onder het UV-licht. Daarnaast is er een spektakelshow van acrobatiek en special effects.

Early bird tickets kosten € 35,00. Normale tickets kosten een tientje meer. Alle prijzen vindt je op de website van Ziggo Dome.


Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Positivus 2016

GROOTSTE FEEST VAN DE BALTISCHE STATEN POSITIVUS...De tiende editie van het Positivus Festival wordt volgend jaar gehouden op...

moviefilmnewss.gif

WINNEN: 5X2 TICKETS VOOR BIOSCOOPFILM PARADISE TRIPS Films die over festivals gaan. Wij houden ervan! Op 26 september gaat...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.