Winnen: 2x2 kaarten voor Aus Berlin Festival + Labyrinth T-Shirt

Aus Berlin
Winnen: 2x2 kaarten voor Aus Berlin Festival + Labyrinth T-Shirt
Door sjoertb op 11 november 2015 - 16:26 1 Aus Berlin brengt ook dit jaar het beste uit Berlijn naar Nederland! Op 28 november vindt het festival weer plaats in Tilburg. Deze keer zijn onder andere Klangkuenstler, Tiefschwarz, Weval, Anja Schneider en Dan Caster van de partij. Ook is er een gigantisch psychedelisch labyrinth vol kunst aanwezig en jij kan daar in verdwalen!

Festivalinfo mag 2x2 kaarten weggeven voor Aus Berlin op 28 november in Tilburg + 2x het Aus Berlin Labyrinth shirt!

Als je kans wilt maken op de prijzen, hoef je alleen maar via de Agendainfo te laten weten dat je graag naar dit festival wil. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Nog geen account? geen probleem! Die is zo aangemaakt.

Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Aus Berlin'.

Deze actie loopt tot en met 18 november 2015.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Epic Metal Fest

WINNEN: 4X2 KAARTEN VOOR EPIC METAL FEST MET O.A....Epic Metal Fest staat alweer bijna voor de deur. Op 22 november barst het los...

roskildefestivalnews.jpg1

NEW ORDER, WIZ KHALIFA EN MEER NAAR ROSKILDE... Er zijn vandaag 18 nieuwe acts bevestigd voor het Deense Roskilde Festival....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.