Speedfest verliest headliner door drama Parijs

Eagles of Death Metal
Speedfest verliest headliner door drama Parijs
Door RobZ op 16 november 2015 - 13:30 1 Speedfest, dat zaterdag 21 november in het Klokgebouw in Eindhoven gehouden wordt, had in Eagles of Death Metal een fantastische headliner gevonden.

Het zal echter niemand verbazen dat na de gebeurtenissen van afgelopen vrijdag, de band hun gehele tour heeft afgezegd. Tijdens hun show in de Parijse zaal Bataclan werden 80 mensen doodgeschoten in een terroristische aanval. Een van de slachtoffers was de merchandise-verkoper van de band.

Speedfest laat in een reactie aan Festivalinfo weten, dat het festival vandaag met een update naar buiten komt over hoe het verlies in hun line-up opgevangen gaat worden. Speedfest is vastberaden er een groot feest van te maken. Het festival is zo goed als uitverkocht. Op Facebook laat het festival weten waar nodig extra veiligheidsmaatregelen te nemen.


Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Motel Mozaique

MOTEL MOZAÏQUE 2016 MAAKT EERSTE LICHTING NAMEN BEKENDOp de zestiende editie van het Rotterdamse festival Motel Mozaïque zullen...

Luxor Live (concertfestival)

MUZIEK EN FILM TIJDENS OPENINGSWEEKEND STATION ARNHEM Op donderdag 19 november wordt het nieuwe treinstation van Arnhem geopend. Om...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.