Winnen: 2x2 kaarten voor Stonerfall (o.a. The Machine, Herder en Tank86)

Herder
Winnen: 2x2 kaarten voor Stonerfall (o.a. The Machine, Herder en Tank86)
Door sjoertb op 12 januari 2016 - 16:00 1 Op zaterdag 13 februari vindt Stonerfall plaats. Zoals de naam al doet vermoeden is het een echt stonerfestival. Sludgemetal, stonerrock en doommetal staan er hoog in het vaandel!

Op de line-up staan het Rotterdamse razende trio The Machine en het keiharde Herder (foto). Ook zijn Tank86, Death Alley, OHHMS, Bone Man en Toner Low van de partij! Het festival vindt in Podium Victorie in Alkmaar plaats.

Wil jij hier graag bij zijn? Dan hebben we goed nieuws: Festivalinfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor Stonerfall!

Als je kans wilt maken op de kaarten voor het festival, hoef je alleen maar via de Agendainfo te laten weten dat je graag naar dit festival wil. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Nog geen account? geen probleem! Die is zo aangemaakt. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Stonerfall'.

Deze actie loopt tot en met 20 januari 2016.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ik zie u graag

BAZART, LILY GRACE, GLINTS, OAKTREE EN PRUIKDUIF OP...Het Belgische popfestival in Breda Ik Zie U Graag heeft nieuwe namen voor...

Silent Everything

JAKE TARRY, LA GARÇON, DE LIKT EN MEER OP SILENT... Jake Tarry is zojuist toegevoegd aan het programma van Silent Everything...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.