Goede hoop op Paul McCartney op Pinkpop - Doe Maar zo goed als zeker

Paul McCartney
Goede hoop op Paul McCartney op Pinkpop - Doe Maar zo goed als zeker
Door sjoertb op 09 februari 2016 - 10:09 1 Pinkpop-festivaldirecteur Jan Smeets heeft goede hoop dat Paul McCartney dit jaar naar Pinkpop komt. Dat meldt het AD deze morgen. Het is afwachten of de Engelsman daadwerkelijk deze zomer naar Landgraaf komt.

Verder is Doe Maar zo goed als zeker vastgelegd voor het festival. De gesprekken zijn gaande en die gaan vooral nog over de plek in het programma van de groep.

Wat wel al zeker is voor Pinkpop 2016 is dat Rammstein en Red Hot Chili Peppers komen spelen. Het festival vindt dit jaar op 10, 11 en 12 juni plaats. Op woensdag 17 februari maakt Jan Smeets op de Pinkpop persconferentie in de Paradiso weer het grootste gedeelte van de line-up bekend. Vanaf 20 februari start de kaartverkoop van Pinkpop 2016.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



3fmawards

CHEF'SPECIAL, THE COMMON LINNETS, KOVACS, SEF EN...Op 28 maart worden de 3FM Awards weer uitgereikt. Het evenement vindt plaats...

gitaar_rock_news.jpg

ROCK IM REVIER VERPLAATST NAAR DORTMUND Het festival Rock Im Revier vindt dit jaar niet in Gelsenkirchen plaats zoals...

REACTIES

Avatar Haayema
di 09 feb 2016 13:47

Haayema Niet weer een paar goede buitenlandse namen aangevuld met Nederlandse meuk..please!

 0
Avatar Ron1984
di 09 feb 2016 15:19

Ron1984 Je kan het niet leuk vinden, maar ik heb zo het vermoeden dat een festival met de Chili Peppers, Rammstein en McCartney als headliners toch wel uitverkoopt.

 2
Avatar deHertog
wo 10 feb 2016 11:08

deHertog KREZIP

 -3

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.