Rihanna eerste headliner voor Pukkelpop 2016

Rihanna Anti TOur
Rihanna eerste headliner voor Pukkelpop 2016
Door robinmelis op 19 februari 2016 - 10:41 1 Pukkelpop heeft zojuist de eerste headliner bekend gemaakt. Dit wordt Rihanna met special guest Big Sean. Rihanna zou eerst op Werchter Boutique staan, maar dit gaat wegens een tekort aan politie-agenten niet door. Werchter Boutique viel samen met een nationale feestdag in Brussel.

Tickets voor 'Werchter Boutique presents Rihanna' worden terugbetaald, aldus de organisatie. Fans die een ticket voor het concert van Rihanna in Werchter op zak hadden, krijgen toegang tot een exclusieve presale van Pukkelpoptickets. Zij kunnen zich dus voor de start van de algemene ticketverkoop van een kaartje voor Rihanna's concert op Pukkelpop verzekeren.

Pukkelpop zal dit jaar plaatsvinden van woensdag 17 augustus tot en met zaterdag 20 augustus op de festivalweide van Kiewit in Hasselt. Er is nog geen informatie over de Pukkelpop 2016 ticketverkoop.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



lokerse feesten

FAITHLESS AFLSUITER VAN LOKERSE FEESTENHet Belgische festival Lokerse Feesten heeft een nieuwe naam bekend...

Pinkpop 2016

OVERZICHT: WAT GAAT ER NAAST PINKPOP, INDIAN SUMMER... Het concert- en festivalnieuws blijft continu binnenstromen. Als je even niet...

REACTIES

Avatar metalupyourass
vr 19 feb 2016 13:13

metalupyourass Wat een grap zeg.
Te weinig kaargen verkocht in Werchter dus proberen ze het nu maar in Kiewit.

 1
geen avatar
vr 19 feb 2016 15:16

eatsleeprave.. Mijn hemel is het een slechte 1 April grap? Dit zal ll toch nooit doen? Haha lachwekkend dat valse geschreeuw, verschrikkelijk in de gym, de reden dat ik koptelefoons heb gekocht en goede van Marshal.

 -1
Avatar Maynard-J
ma 22 feb 2016 09:06

Maynard-J metalupyourass schreef:
Wat een grap zeg.
Te weinig kaargen verkocht in Werchter dus proberen ze het nu maar in Kiewit.


Je hebt het bericht gelezen toch? Hele festival is geannuleerd omdat er te weinig politie voor beschikbaar zou zijn ivm de nationale feestdag. Misschien was zoiets een paar jaar geleden geen probleem geweest, maar met de huidige situatie in Brussel...

Hier het volledige bericht: http://www.werchterboutique.be/nl/news/detail/rihanna-niet-op-werchter-boutique-wel-op-pukkelpop-2016

 0
Avatar Maynard-J
ma 22 feb 2016 09:23

Maynard-J En voor Lowlands is Rihanna denk ik te duur, anders zouden ze haar wel degelijk boeken. Disclosure headlinet al voor de tweede keer, en ik heb Janelle Monae gaf een paar jaar terug een hele fijne show zien geven.

Binnen een paar jaar zie ik haar (of Beyoncé) wel op Pinkpop verschijnen.

 0
Avatar metalupyourass
di 23 feb 2016 00:28

metalupyourass Ach, geloof ik niet veel van hoor.
Bronnen genoeg die het over een lage ticketverkoop hebben.
En dan is Pukkelpop een logisch alternatief om geen grote verliezen te lijden wetende dat dat festival niet veel moeite moet doen om uit te verkopen. Anders hadden ze heus wel een andere datum gevonden in Werchter.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.