Redbull Culture Clash naar Ahoy met o.a Mr. Polska, Typhoon en Darkraver

Mr Polska
Redbull Culture Clash naar Ahoy met o.a Mr. Polska, Typhoon en Darkraver
Door robinmelis op 23 februari 2016 - 14:50 1 Redbull Culture Class is een wereldwijd event dat dit jaar voor het eerst in Nederland plaatsvindt. Red Bull organiseerde eerder wel Soundclashes, waarbij twe artiesten het tegen elkaar opnamen. Op 26 mei 2016 gaan 4 teams in Ahoy Rotterdam tegen elkaar 'strijden' voor de titel van Culture Clash Champion 2016.

Redbull Culture Class is een muzikale wedstrijd. Vier acts uit verschillende genres 'strijden' tegen elkaa met hun eigen muziek en mogen hierbij alles uit de kast halen om die titel te winnen. Er zijn 4 rondes waarbij elke ronde een verschillende categorie heeft. Elke ronde wordt de winnaar bepaald door de reactie van het publiek.

Dit jaar bestaan de 4 teams uit Typhoon & King Shiloh Soundsystem, Mr. Polska & Boaz van de Beatz, Appelsap Soundsystem & Friends en Moortje & Darkraver & Paul Elstak. Daarbij krijgt elke crew de mogelijkheid bevriende artiesten uit te nodigen.

Het event is op 26 mei 2016 in Ahoy Rotterdam. Tickets voor het festival kosten €19,00 en zijn per direct in de verkoop. Koop hier je tickets voor Red Bull Culture Clash.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



festivalinfonieuwlogo

NIEUW: TICKETLINKS OP FESTIVALINFO EN PODIUMINFOMisschien is het je al opgevallen: sinds eind vorige week hebben vele...

tomorrowland

EERSTE HEADLINERS VAN TOMORROWLAND BEKEND Tomorrowland heeft de eerste 2 namen voor het festival bekend gemaakt. Dat...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.