Motel Mozaïque vraagt Broeder Dieleman voor een speciaal project

Broeder Dieleman
Motel Mozaïque vraagt Broeder Dieleman voor een speciaal project
Door jdegenaar op 18 maart 2016 - 15:48 1 Motel Mozaïque heeft de Zeeuwse muzikant Broeder Dieleman uitgenodigd voor het maken van een speciaal project geïnspireerd op de bekende verkeersader Kleinpolderplein in Rotterdam. Broeder Dieleman gaat diep in de geschiedenis en het heden en de toekomst van het Kleinpolderplein en de directe omgeving duiken. Hij gaat dit resultaat als kunstproject presenteren tijdens het festival Motel Mozaïque op vrijdag 8 en zaterdag 9 april 2016. Deze optredens vinden uiteraard plaats op en bij het Kleinpolderplein.

Zoals Broeder Dieleman het Zeeuws Vlaamse landschap en de natuur gebruikt als inspiratiebron voor zijn teksten en muziek, doet hij dat nu met het stedelijke landschap van Rotterdam. Broeder Dieleman struint door de wijk Overschie, slaapt bij bewoners, maakt field-recordings, eet onder de snelwegen, duikt in het DNA van het stedelijke landschap.

Motel Mozaique vindt plaats op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 april op diverse locaties in Rotterdam. Het festival heeft onder andere Jamie Woon, Damien Jurado, Shura en DIIV op het programma staan. Tickets voor Motel Mozaique bestel je hier.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Muzikantendag 2013

MUZIKANTENDAG MET GROTE EDITIE NAAR Q-FACTORYDit jaar kent de Muzikantendag een ander opzet. In plaats van vier kleinere...

Zwarte Cross

ZWARTE CROSS BEVESTIGT NIEUWE NAMEN O.A MISS... Zwarte Cross is nog steeds druk bezig met de uitbreiding van de line-up. Ze...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.