Zuiderparktheater kondigt festivals met wereldmuziek en concert BLØF aan

review: Bløf - 15/12 - Paradiso Bløf
Zuiderparktheater kondigt festivals met wereldmuziek en concert BLØF aan
Door ThomasS op 24 maart 2016 - 15:21 1 Het Zuiderparktheater in Den Haag heeft het programma van het komende seizoen bekend gemaakt. Er zijn enkele festivals komende zomer en op 18 juni vindt een concert van BLØF plaats in het park.

Maandag 16 mei (tweede Pinksterdag) – 15:00 uur

Global Music Festival op locatie presenteert een openingsconcert door het BKO Quintet (Mali). Fassara Sacko, Nfali Diakité, Ibrahima Sarr, Aymeric Krol laten tijdens dit concert de muzikale roots van Mali samenkomen.

Zondag 5 juni – 15:00 uur

Global Music Festival op locatie presenteert Maghreb Icons door Het Amsterdams
Andalusisch Orkest. In Maghreb Icons zijn de iconen van de Noordwest-Afrikaanse muziek hoorbaar. In 2011 trad het Amsterdams Andalusisch Orkest voor het eerst op in de Engelenbak (Amsterdam): een groep jonge Amsterdamse muzikanten met aan hun zijde Arabo Andalus muzikanten uit Marokko.

Zaterdag 18 juni – 20:00 uur

Paard van Troje organiseert een show van BLØF in het park. Mensen kunnen in de open lucht een concert van BLØF bijwonen, waar klassiekers als ‘Harder Dan Ik Hebben Kan’, ‘Liefs Uit Londen’, ‘Aan De Kust’, ‘Dansen Aan Zee’ en ‘Omarm’ voorbij kunnen komen.

Het totale programma is te vinden op de site van het Zuiderparktheater.



Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



amsterdam roots festival 1

AMSTERDAM ROOTS FESTIVAL MAAKT ENKELE NAMEN EN...Na twee andere locaties in 2014 en 2015 keert het Amsterdam Roots Festival...

Incubate

INCUBATE 2016 MAAKT NAMEN VOOR MEI EDITIE BEKEND... Incubate zal zoals eerder gemeld in 2016 een nieuwe vorm aannemen. Waar het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.