Appelpop bevestigt De Staat en Fresku

review: Where The Wild Things Are 2016 - Zondag De Staat
Appelpop bevestigt De Staat en Fresku
Door robinmelis op 07 april 2016 - 12:37 1 Op vrijdag 9 en zaterdag 10 september gaat Appelpop voor de 25ste keer van start. Appelpop heeft zojuist de line-up weer kunnen uitbreiden met twee nieuwe namen namelijk De Staat en Fresku. Eerder werd Marco Borsato bekend gemaakt.

De Staat heeft eerder een 3FM award in ontvangst mogen nemen voor hun album 'O' en een Edison voor hun videoclip 'Witch Doctor'. De mannen zullen met een energieke show op het podium van Appelpop staan. Ook de verhalenverteller Fresku zal te zien zijn. Hij neemt je mee door grappige en verdrietige verhalen waarmee hij zijn boodschap sterk kan laten overkomen op het publiek.

Appelpop gaat op 9 en 10 september 2016 plaatsvinden aan de Waalkade in Tiel. Het fetival is gratis te betreden voor jong en oud.


Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



takerootnewss

TAKEROOT MAAKT ZES NIEUWE NAMEN BEKEND (O.A SAM BEAM... TakeRoot heeft zojuist zes nieuwe namen bekend gemaakt. Dat zijn Barna...

MainStreet

OVERZICHT: CONCERTEN DIE DIT WEEKEND IN DE... Het concert- en festivalnieuws volgt elkaar in razend tempo op. We kunnen het...

REACTIES

Avatar Infadel
vr 08 apr 2016 12:53

Infadel mijn god, die NL festivals hebben allemaal dezelfde NL artiesten...

 0
geen avatar
wo 13 apr 2016 03:44

eatsleeprave.. Infadel schreef:
mijn god, die NL festivals hebben allemaal dezelfde NL artiesten...


Ja irriteer mij er ook al jaren aan, gewoon net even de andere festivals zoeken en de speciale concerten! Even wat voor doen, maar dan heb je uiteindelijk wel wat! Op een gegeven moment heb je ze toch allemaal wel 4x gezien? Of ieder jaar overal weer ander publiek?

 -1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.