Beeckestijnpop gaat dit jaar niet door vanwege o.a. financiële problemen

Beeckestijnpop
Beeckestijnpop gaat dit jaar niet door vanwege o.a. financiële problemen
Door op 1De organisatie van Beeckestijnpop heeft besloten dat er na 36 edities dit jaar geen Beeckestijnpop zal zijn. Dit komt door onder andere een zwaar jaar in 2015. Het bestuur en de organisatie vinden het onverantwoord om in 2016 nog een editie te organiseren, zeker nadat het vorige jaar met een groot verlies is afgesloten.

De oorzaak van de slechte financiële situatie waar de organisatie nu in zit is voor een deel nog steeds een nasleep van de plotselinge werkzaamheden aan de Rijksweg vorig jaar, waardoor het festival eigenlijk zo goed als niet bereikbaar was voor bezoekers van buiten af. Daarnaast is de organisatie van mening dat het vergunningenbeleid van de gemeente, en de veiligheidsregio, te ondoorzichtig en onvoorspelbaar is geworden. Hierdoor komt de organisatie elk jaar weer voor verrassingen te staan en is het erg lastig geworden om een evenement te organiseren waar zij volledig achterstaan.

Er wordt wel gekeken naar de mogelijkheden van een terugkeer in 2017.Pukkelpop4

PUKKELPOP BEVESTIGT 40 NIEUWE NAMEN O.A TOM ODELL,...Pukkelpop hard is bezig met het uitbreiden van de line-up. Eerder werd al...

takerootnewss

TAKEROOT MAAKT ZES NIEUWE NAMEN BEKEND (O.A SAM BEAM... TakeRoot heeft zojuist zes nieuwe namen bekend gemaakt. Dat zijn Barna...

REACTIES

geen avatar
do 07 apr 2016 13:51

eatsleeprave.. Doodzonde! Al is die rijksweg natuurlijk onzin, de meeste komen lopend, met de fiets of desnoods de bus! Is een typisch locals festival!

 -1
Avatar skabuoy
do 07 apr 2016 20:34

skabuoy Voor een typisch 'locals' festival vind ik het dan wel apart dat net díe paar mensen waar ik mee praat als ik er ben uit plaatsen als Alkmaar (waar ik overigens zelf ook vandaan kom) en Haarlem komen. Beeckestijnpop heeft een programma en organisatie dat het niveau 'localsfestival' aardig ontstijgt.

 0
geen avatar
do 07 apr 2016 21:46

eatsleeprave.. skabuoy schreef:
Voor een typisch 'locals' festival vind ik het dan wel apart dat net díe paar mensen waar ik mee praat als ik er ben uit plaatsen als Alkmaar (waar ik overigens zelf ook vandaan kom) en Haarlem komen. Beeckestijnpop heeft een programma en organisatie dat het niveau 'localsfestival' aardig ontstijgt.


Ja Haarlem is ook echt zo ver! Wow die 2 km fietsen, echt auto waardig!!!

Het was vorig jaar erg winderig en koud max 13/15 graden, dan is het veel rustiger uiteraard!
Nee want als ze die organisatie hadden, dan hadden ze de problemen opgelost maar ze hadden te weinig personeel hiervoor als je je erin had verdiept. Ja Alkmaarders omdat daar al helemaal niets te doen is met burgervader Bruinooghe van de cda te Zeeland...;-) Alkmaar is ook prima te fietsen overigens!!!

 -2

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.