John Coffey en K's Choice maken Parkpop compleet

Dauwpop_John Coffey
John Coffey en K's Choice maken Parkpop compleet
Door sjoertb op 28 april 2016 - 17:02 1 John Coffey, K's Choice, Eskorzo, Paul Istance & The Magic Mumble Jumble, FilosofischeStilte en Rosie zijn zojuist toegevoegd aan het programma van Parkpop 2016. Daarmee is het programma van de aankomende editie compleet.

Eerder werd bekend dat onder andere Typhoon, Billy Ocean, My Baby, Friends of the Family, Marky Ramone's Blitzkrieg, De Kraaien en Reverend Peyton's Big Damn Band dit jaar van de partij zijn.

Dit jaar wordt het de 36e keer dat Parkpop wordt georganiseerd. En we zeggen het nog maar een keer: Parkpop is geheel gratis te bezoeken. Hier vind je al onze Parkpop 2016 informatie.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



tickets5

BELGIË BLOKKEERT DRIE DOORVERKOOPSITES VOOR TICKETSDe politie van België heeft drie websites geblokkeerd die concerttickets...

Desertfest Antwerpen 2016

EERSTE NAMEN DESERTFEST ANTWERPEN (O.A. PENTAGRAM,... De organisatie van Desertfest Antwerpen heeft de eerste plekken van het...

REACTIES

geen avatar
vr 29 apr 2016 03:56

eatsleeprave.. Zozo, Ik sta hier echt van te kijken!Na jaren geen of amper/ zeer beperkt rock te hebben gehad, nu meteen een stuk of 5 rockbands! :-)
K'choice ook niet de 1e de beste zeg! Al bij al een prima line up zo!
Nu nog lekker weer en kan niet mis gaan! Zo zie je maar als je maar genoeg klaagt, dat er te weing rock wordt geprogrammeerd op de algemene festivals, dan krijg je dat vanzelf wel, als je maar geduldig blijft gaan. :-)

 -2

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.