Beyond Festival verhuist naar Brabant

Beyond
Beyond Festival verhuist naar Brabant
Door op 1 De tweede editie van Beyond Festival zal plaatsvinden op landgoed Velder in Liempde, Noord-Brabant. Voorgaand jaar werd het driedaagse kampeerfestival in Spaarnwoude, Noord Holland georganiseerd.

Volgens de organisatie is de keuze geheel bewust gemaakt. "Wie verwacht dat nou, een stelletje experimentele creatieven op een eeuwenoud landgoed? Iedere keer hetzelfde doen is saai. Daarom doen we ieder jaar weer veel dingen anders," aldus medeoprichter Medeoprichter Daniël Dadara.

Voor mensen die het festival niet kennen: Beyond kondigt zichzelf aan als een soort anti-festival, een Nederlands antwoord op het Amerikaanse Burning Man. Er is geen mainstage, geen blokkenschema, geen 'commerciële diva-dj’s', geen wifi, geen selfies en geen telefoons.

Het festival vindt plaats op 29, 30 en 31 juni, meer informatie vind je op de website van Beyondlowlandsicoonnews5

NOEL GALLAGHER, CASSIUS, LOGIC, JOHN COFFEY EN MEER...Dat is een mooi begin van de dag! Lowlands maakt weer wat namen bekend voor...

Bevrijdingslogo

OVERZICHT: DE LEUKSTE FESTIVALS OP BEVRIJDINGSDAG 2016 Hoe beter de vrijheid te vieren dan een goed festival! En dit jaar kan het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.