Nieuwtjes: Bospop, Graspop, Marktrock [Updated]

Door yeahroen op 02 mei 2002 - 16:00 Op de website van Mojo valt te lezen dat Willy De Ville op zal treden op het Weertse Bospop. De Portugese metalband Moonspell, welke in haar carriére sterk van stijl veranderde, geeft op haar website aan op [url=https://www.festivalinfo.nl/festival/festival_detail.asp?f=289]Bospop[url] EN [url=https://www.festivalinfo.nl/festival/festival_detail.asp?f=335]Graspop[url] Metal Meeting te Dessel te spelen.

UPDATE: Inmiddels laat de organisatie van Graspop Metal Meeting weten dat naast Moonspell ook BIOHAZARD en MANIC MOVEMENT zijn toegevoegd aan haar programma.

Ook The Counting Crows zijn een festival voor met het bekend maken van goed nieuws. Op het Leuvense [url=https://www.festivalinfo.nl/festival/festival_detail.asp?f=487]Marktrock[url] zullen zij te zien zijn. Voor dit festival is qua programmering verder alleen bekend dat het Ierse Therapy? er zal optreden. Therapy? zal trouwens hemelvaartsdag in Hellendoorn al te bewonderen zijn op het [url=https://www.festivalinfo.nl/festival/festival_detail.asp?f=362]Dauwpop[url] festival.Pinkpop 2003 Logo

NIEUWE NAMEN PINKPOP 2003Daags voor de officiele bekendmaking van het PINKPOP programma in Paradiso,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.