Fritz Kalkbrenner, Gui Boratto en omstreden Ten Walls op Pleinvrees Festival

Pleinvrees 2016
Fritz Kalkbrenner, Gui Boratto en omstreden Ten Walls op Pleinvrees Festival
Door sjoertb op 12 mei 2016 - 12:09 1 De organisatie van Pleinvrees Festival (voormalig Pleinvrees Heroes) heeft zojuist het festivalprogramma aan bekendgemaakt. Onder andere Fritz Kalkbrenner, Gui Boratto, Worakls, Boris Brejcha, Extrawelt, Adana Twins, Alle Farben, Dominik Eulberg, Oliver Koletzki, Stephan Bodzin, Marcus Meinhardt, Illesnoise, Worakls en &ME zijn van de partij.

Ook de omstreden Ten Walls heeft een plek in het programma. Vorig jaar werden de optredens op Pitch en MysteryLand van de artiest nog geannuleerd vanwege homofobe uitspraken. Pleinvrees wil hem nu een tweede kans geven:

"Zijn homofobe uitspraken zijn ook bij ons verkeerd gevallen. Een dergelijk statement past niet bij de vrije geest van Pleinvrees en de Dance scene in het algemeen. Pleinvrees handelt echter altijd vanuit betrokkenheid, vrijheid en een open mindset en we vinden het dan ook geheel binnen diezelfde vrije geest passen om Ten Walls een tweede kans te geven."

Pleinvrees Festival vindt plaats op zaterdag 3 september in Amsterdam. De volledige line-up is hier te vinden.


Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Smeerboel

JORIS VOORN, FEESTDJRUUD EN OLIVIER WEITER EN MEER...Zojuist is het festivalprogramma van het Utrechtse festival smeerboel...

Appelpop 2007 logo

BALTHAZAR, LUCAS HAMMING, ALEX VARGAS EN SPOOL OP... De organisatie van Appelpop heeft weer nieuwe artiesten bevestigd....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.