Nieuwtjes: Bospop, 5 Days Off, With Full Force

Door yeahroen op 03 mei 2002 - 17:31 Gisteren werd al gemeld dat Moonspell en Willy De Ville op [url=https://www.festivalinfo.nl/festival/festival_detail.asp?f=289]Bospop[url] spelen. Vandaag kan daar het Nederlandse Silkstone aan toegevoegd worden!

[url=https://www.festivalinfo.nl/festival/festival_detail.asp?f=582]5 Days Off[url], het 5 daagse dance evenement in de Amsterdamse Melkweg heeft naast de eerder bekend gemaakte Reprazent en Laurent Garnier ook beslag weten te leggen op Jazzanova, Johannes Heil en een een International deejay Gigolo showcase met Tiga (gigolo, Montreal) live, Vitalic live (gigolo, Dijon)
dj Miss Kittin (gigolo, Berlin) en dj The Hacker (gigolo, Grenoble).
[url=https://www.festivalinfo.nl/festival/festival_detail.asp?f=259]Wacken[url] Open Air mag dan wel hét cult festival zijn waar elke jaar meer Nederlanders en Belgen op af komen ...
Het eveneens Duitse WITH FULL FORCE is echter ook zeer aantrekkelijk! Nieuwste aanwinsten voor de indrukkende [url=https://www.festivalinfo.nl/festival/festival_detail.asp?f=341]line-up[url] met voornamelijk metal en hardcorepunk bands zijn het Engelse RAGING SPEEDHORN en de Canadese trashers van KATAKLYSM.


Pinkpop 2003 Logo

NIEUWE NAMEN PINKPOP 2003Daags voor de officiele bekendmaking van het PINKPOP programma in Paradiso,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.