Rock Werchter moet parkeerterreinen en campings sluiten vanwege wateroverlast

Rock Werchter 2016
Rock Werchter moet parkeerterreinen en campings sluiten vanwege wateroverlast
Door RobZ op 22 juni 2016 - 12:42 1 Het voorbije voorjaar was het natste ooit gemeten. Dit zorgt ook voor overlast bij Rock Werchter. Een aantal kampeer- en parkeerterreinen zullen ten gevolge van de wateroverlast niet inzetbaar zijn. Het Festivalpark zelf en camping The Hive kennen gelukkig geen grote problemen en zijn klaar om volgende week te openen. Er wordt wanneer nodig extra vloerbedekking geplaatst.

Omdat er een aantal kampeerterreinen en parkeerplaatsen gesloten moeten worden, neemt de festivalorganisatie een aantal maatregelen.

Houders van een camping regular ticket kunnen vanaf donderdag ook op The Hive terecht en dit zo lang de maximale capaciteit van de camping niet is bereikt. Wie reeds op woensdag wil kamperen in Werchter, dient in het bezit te zijn van een camping The Hive ticket. Er zullen in ieder geval voldoende kampeerplaatsen zijn om aan de verwachte vraag te voldoen.

Er dreigt echter wel een parkeertekort omdat verschillende parkeerterreinen niet inzetbaar zijn. De festivalorganisatie gaat samen met de lokale overheden op zoek naar alternatieven. Er wordt een oproep gedaan om niet met de auto naar Rock Werchter te komen om de te verwachte parkeerprobelemen te verminderen.. Openbaar vervoer is al in het festivalticket inbegrepen!


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



waalstrandnieuws

FESTIVAL DE OVERSTEEK MAAKT PROGRAMMA BEKENDHet Nijmeegse Festival De Oversteek maakte vandaag het programma bekend. Op...

Leffingeleuren 2016

EERSTE NAMEN LEFFINGELEUREN (O.A. ERTEBREKERS EN... Van 9 tot en met 11 september vindt in Belgie weer het festival...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.