Camping Down the Rabbit Hole wegens noodweer dag later open

Regen publiek festival weer
Camping Down the Rabbit Hole wegens noodweer dag later open
Door RobZ op 22 juni 2016 - 22:18 1 Down the Rabbit Hole, dat dit weekend in Beuningen plaatsvindt, laat vanavond weten dat ze hun camping niet op donderdag open te stellen, maar pas op vrijdagmiddag om 12:00 uur. Dit vanwege de vele regen van afgelopen dagen en het verwachte lokale noodweer van morgen.

Afgelopen weken is extreem veel regen gevallen waardoor met name de parkeerterreinen en campings op dit moment zeer nat zijn. De weersvoorspellingen geven aan dat er morgen nog eens tussen 20 en 60 mm regen kan vallen waarbij onweer, hagel en harde windstoten niet zijn uitgesloten. Daarom wordt de opening van de campings en het festivalterrein uitgesteld tot vrijdag 12.00u. Tot die tijd heeft het geen zin om naar de festivallocatie te komen. Gelukkig zien de weersvoorspelling voor de rest van het festivalweekend er goed uit.

Bezoekers worden dringend verzocht om vrijdag met het openbaar vervoer te komen: het festivalterrein is daarmee het snelst bereikbaar. Omdat de capaciteit van de satelliet-parkeerplaatsen beperkt is, worden er geen parkeerkaarten meer verkocht.

Komend weekend staan onder andere The National, PJ Harvey, Savages en Ahnoni op het programma. Het volledige programma van Down the Rabbit Hole 2016 vind je hier. Het festival is recent uitverkocht geraakt.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



The cool Quest1

FREEZE FESTIVAL 2016 (MET O.A. THE COOL QUEST) VINDT... Freeze Festival zal er komende editie anders uit gaan zien. In het weekend...

Alcatrazznws

LINE-UP ALCATRAZ FESTIVAL COMPLEET MET BEVESTIGING... Op zaterdag 13 en zondag 14 augustus vindt in Kortrijk het Alcatraz Festival...

REACTIES

geen avatar
wo 22 jun 2016 23:27

eatsleeprave.. Wat een toestanden overal in Europa! Glasto , RW etc etc.

 -1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.