Winnen: 1x2 kaarten voor ArenA MoveS + meet & greet met Manuel & Geza

Manuel & Geza
Winnen: 1x2 kaarten voor ArenA MoveS + meet & greet met Manuel & Geza
Door sjoertb op 29 juni 2016 - 13:47 1 Op zaterdag 9 juli vindt het sportevenement ArenA MoveS plaats in de Amsterdam ArenA om geld in te zamelen voor onderzoek naar multiple sclerose (MS). Het thema van dit evenement is ‘Share Your Energy’: samen in beweging om MS de wereld uit te helpen.

Er zijn verschillende parcoursen die bezoekers kunnen afleggen en de Ultieme Bootcamp vindt op het veld plaats. Verschillende BN'ers (o.a. Marlijn Weerdenburg, Marly van der Velden, Holly Brood en Mike Weerts) zijn teamcaptains en moedigen je persoonlijk aan. DJ’s Joshua Walter, Gregor Salto, Julian Jordan en Manuel & Geza zorgen voor de muziek en ook 3 talenten van de talentenjacht van Giel Beelen doen mee. Meer informatie vind je op de website van het event.

Wil je erbij zijn? Festivalinfo mag 1x2 kaarten ArenA MoveS weggeven!. Bovendien krijg je daar ook een meet & greet met Manuel & Geza bij!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je graag naar dit festival wilt. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'ArenA MoveS'.

Deze actie loopt t/m 6 juli.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Baroeg Open Air

BAROEG OPEN AIR MAAKT 2 NIEUWE NAMEN BEKENDHet Baroeg Open Air Festival is een gratis festival in het Rotterdamse...

lowlandsnewss.gif

KEES VAN HONDT TERUG NAAR LOWLANDS Takken vliegen door de lucht wanneer Kees van Hondt optreedt. Zojuist is...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.