Festivalinfo opent nieuw en beter Forum!

Door yeahroen op 06 mei 2002 - 13:21 Het Festivalinfo forum is al tijden een plek waar veel mensen frequent festivals, festivalnieuws, concerten, bands en nog veel meer zaken bespreken.

Inmiddels is er een nieuwe versie van het forum geopend waarin veel leuke nieuwe mogelijkheden zijn ingebouwd. De indeling is duidelijker en je kunt bijvoorbeeld zien wie er nog meer in het forum zijn en in één keer kijken welke berichten de laatste 24 uur er bij zijn gekomen.

Je kunt [url2=http://forum.fest.nl/]hier kijken[url2] hoe het er uit ziet en/of je [url2=http://forum.fest.nl/member.php?action=reg]hier registreren[url2] en de door jou gewenste gebruikersnaam kiezen (zo lang die nog vrij is).
Door op de optie FORUM bovenin het menu te klikken kun je er altijd rechtstreeks heengaan. Het forum opent dan in een nieuw browservenster.

Nadat je geregistreerd bent (je hoeft alleen naam, passwoord en e-mail adres te kiezen en je e-mail kun je verborgen houden als je dat wilt) kun je meteen meepraten en zelf nieuwe onderwerpen aanmaken.

Wij hopen dat het forum de ultieme ontmoetingsplek voor festivalgangers en muziekliefhebbers in het algemeen wordt en hopen ook jou [url2=http://forum.fest.nl/]hier[url2] vaak terug te zien!

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefPinkpop 2003 Logo

NIEUWE NAMEN PINKPOP 2003Daags voor de officiele bekendmaking van het PINKPOP programma in Paradiso,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.