Dutch Design Week bevestigt lijst van muzikale namen (o.a. Indian Askin, Woodie Smalls)

Dutch Design Week news_groot
Dutch Design Week bevestigt lijst van muzikale namen (o.a. Indian Askin, Woodie Smalls)
Door Cartman91 op 03 augustus 2016 - 12:54 1 De Dutch Design Week, dat plaats vindt van 22 t/m 30 oktober op diverse locaties in Eindhoven, biedt niet alleen aandacht aan de meest creatieve ontwerpen (Gericht op de toekomst). Ook heeft het 9-daagse evenement een muzikaal programma.

Om het muzikale programma te vullen zijn er uiteraard artiesten nodig. Daarvoor heeft de organisatie een lijst met namen bevestigd. Dit zijn dan:

Woodie Smalls, Larry Gus, The K, Jeangu Macrooy, Christopher Paul Stelling, Louis Berry, Scott & Charlene’s Wedding, S.T. Cordell, Indian Askin, George Cosby, Porches, Compact Disk Dummies, Jacle Bow, Lucy Dacus, Beach Baby, Palace Winter, traumahelikopter en C Duncan.

Naast het reguliere programma, is er ook de zogeheten DDW Music Specials. Deze (grotere) concerten zullen plaatsvinden in de Effenaar en Muziekgebouw Eindhoven. Hier staan Jeremy Loops, Klyne, Benjamin Francis Leftwich en Baauer op het programma.

Alle optredens (met uitzondering van de Specials) zijn gratis te bezichtigen op vertoon van een DDW ticket. Zonder DDW-ticket is de entree €5 per concert (alleen deurverkoop). Let op: vol = vol, zelfs je een DDW Ticket hebt.

Kaartjes voor de DDW zijn al verkrijgbaar en kosten €17,50 in de voorverkoop. Kaarten voor de Specials zijn alleen verkrijgbaar via de site van de Effenaar en van het festival zelf. Als je een DDW-ticket hebt krijg je €5 korting op een Specials-ticket.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Airforce 2016

AIRFORCE FESTIVAL WINT RECHTZAAK EN GAAT DOOR...Aanstaande zaterdag staat het Airforce Festival op de planning. Het...

Amsterdam Woods Festival

BLOKKENSCHEMA AMSTERDAM WOODS FESTIVAL BEKEND Het volledige programma van Amsterdam Woods Festival staat vanaf vandaag...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.