Winnen: 2x2 kaarten voor DICE nº 2 met o.a. Ten Fé en Conner Youngblood

Ten Fé
Winnen: 2x2 kaarten voor DICE nº 2 met o.a. Ten Fé en Conner Youngblood
Door sjoertb op 18 augustus 2016 - 12:23 1 De tweede editie van de showcase-avond DICE staat volgende maand op zondag 25 september in de planning! Het vindt plaats op een moment waarop veel opkomende bands naar Europa reizen voor Reeperbahn. Uit het festivalprogramma worden de meest belovende nieuwe bands gekozen voor de tweede editie van DICE in TivoliVredenburg.

Dit jaar staan Ten Fé (foto), Conner Youngblood, dePresno, George Cosby, Spring King en Yumi Zouma op het programma! Aan jou de kans om ze nu alvast te ontdekken.

Wil je er graag bij zijn? Festivalinfo mag 2x2 kaarten weggeven voor DICE nº 2!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je graag naar dit festival wilt. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'DICE'.

Deze actie loopt t/m 24 augustus.



Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ADE 2014 Amsterdam Dance Event

JOHN TALABOT, EDUARDO DE LA CALLE EN MEER IN DE...De artiesten die op de eerste vier dagen van Amsterdam Dance Event gaan...

Lowlands 2016

SIGNEERSESSIES MET O.A. SUM 41, DE STAAT EN INDIAN... Op Lowlands heb je dit jaar weer de kans om je helden te ontmoeten. In de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.