Sprekers van Dekmantel, OWSLA, Mysteryland, DGTL en AMF op ADE

Amsterdam Dance Event
Sprekers van Dekmantel, OWSLA, Mysteryland, DGTL en AMF op ADE
Door sjoertb op 23 augustus 2016 - 13:54 1 De eerste sprekers van Amsterdam Dance Event zijn zojuist aangekondigd. Grote partijen uit de dance-wereld zullen vertellen over wat ze de afgelopen jaren bereikt hebben en hoe het muzikale landschap er in hun ogen uit ziet, nu en in de toekomst.

In de NDSM-werf zullen verdeeld over drie dagen aan het woord zijn: Dekmantel, Amsterdam Music Festival, OWSLA (inclusief twee artiesten), Mysteryland, DGTL Festival en Jackmaster.

Studenten kunnen de conferences bij wonen door zich aan te melden via de website van ADE. Op woensdag 19 oktober staat innovatie centraal, op donderdag 20 oktober de concepten en op vrijdag 21 oktober de muziek.

Amsterdam Dance Event vindt dit jaar van 19 tot en met 23 oktober plaats. ADE is het grootste clubfestival en conferentie voor elektronische muziek. Voor deze 21e editie worden er 375.000 bezoekers uit binnen-en buitenland verwacht.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



We Are Electric Weekender 2016

EERSTE NAMEN WE ARE ELECTRIC BEKEND GEMAAKTHet Eindhovense We Are Electric heeft de eerste lichting namen voor het...

dokkemopenairnews

GEEN DOKK'EM OPEN AIR IN 2017, 2018-EDITIE ONZEKER De organisatie van Dokk'em Open Air laat, na 11 edities in 14 jaar tijd,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.