Radio Eliza toegevoegd aan line-up Eurosonic Noorderslag

Eurosonic Noorderslag
Radio Eliza toegevoegd aan line-up Eurosonic Noorderslag
Door Cartman91 op 28 oktober 2016 - 10:22 1 De Indiepopband Radio Eliza is vanmorgen Door Giel Beelen op 3FM bevestigd voor het jaarlijkse Eurosonic Noorderslag. De band speelt dan op Noorderslag. Eerder waren onder andere al Avi on Fire, Broederliefde, rapper Donnie, Indian Askin, Jeangru Macrooy, Pip Blom, Rondé, Roosevelt en Stray Dogg een zekerheid voor het dubbelfestival.

Het dubbelfestival, dat je kan zien als graadmeter voor het aankomende festivalseizoen, vindt plaats van 11 t/m 14 januari in diverse podia in Groningen.

Tickets voor Eurosonic Noorderslag zijn vanaf morgen (29 oktober) beschikbaar. Om 12 uur begint de voorverkoop. Voor een passe-partout ben je 137,50 euro kwijt. Voor een Noorderslag kaartje betaal je 72,50 euro. De tickets zijn verkrijgbaar via Ticketmaster.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



radioheadnieuws2

RADIOHEAD NAAR BEST KEP SECRET EN MAIN SQUARE...De Britse band Radiohead werd eerder al bevestigd voor Glastonbury en het...

Ariana Grande

IN DE VOORVERKOOP: O.A. ARIANA GRANDE, DOWN THE... Het concert- en festivalnieuws volgt elkaar in razend tempo op. Omdat we ons...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.