Winnen: 2x2 kaarten voor Tributeland 2016 in het Klokgebouw (o.a. Musest)

Tributeland
Winnen: 2x2 kaarten voor Tributeland 2016 in het Klokgebouw (o.a. Musest)
Door ThomasS op 08 november 2016 - 13:15 1 Op zondag 20 november 2016 zal in het Klokgebouw de eerste editie plaatsvinden van Tributeland. Onder meer tribute bands van AC/DC, U2, Live, Muse, Queen en Metallica komen naar Eindhoven.

Geen geld voor een kaartje? Je kan er toch zomaar bij zijn! Festivalinfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor het festival!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je graag naar dit festival wilt. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Tributeland'.

Deze actie loopt t/m 11 november.



Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Encoremelkwegnws

ENCORE FESTIVAL GAAT SAMENWERKEN MET MOJO CONCERTS,...Het Amsterdamse urban-festival Encore gaat de samenwerking aan met Mojo...

Guns 'n Roses1

GRASPOP HINT NAAR KOMST GUNS N' ROSES (UPDATE) Het Belgische metalfestival Graspop hint nadrukkelijk op de Facebookpagina...

REACTIES

geen avatar
di 08 nov 2016 14:15

anli4 Zou hier heel graag naar toe willen !

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.