Arcade Fire naar Best Kept Secret 2017

arcadefire
Arcade Fire naar Best Kept Secret 2017
Door RobZ op 11 november 2016 - 08:13 1 Best Kept Secret heeft haar tweede naam bekend gemaakt. Niemand minder dan Arcade Fire komt naar het festival. Op 17 juni is de band uit Canada de headliner van het festival. Eerder werd de komst van Radiohead al bevestigd. In totaal treden op Best Kept Secret zo'n 100 artiesten, bands en dj's op.

Kaarten voor Best Kept Secret zijn vanaf zaterdag 19 november om 10:00 uur te koop. De bevestiging van dit soort grote bands betekent wel dat het festival dit jaar duurder zal zijn dan voorgaande jaren. De ticketprijs gaat omhoog van 147,50 naar 170 euro voor het hele weekend, de dagkaarten worden 89 euro in plaats van 69. De capaciteit van Best Kept Secret blijft net als voorgaande jaren 25.000.

Best Kept Secret vindt van 16 t/m 18 juni plaats in Hilvarenbeek (vlakbij de Beekse Bergen). Het festival pakt dit jaar met Radiohead en Arcade Fire een stuk groter uit dan voorgaande jaren.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



roskildefestivalnews.jpg2

ROSKILDE HENGELT FOO FIGHTERS BINNEN, ROCK WERCHTER... Foo Fighters houdt de spanning er lekker in. Eén voor één worden de...

Pinkpop 20161

SYSTEM OF A DOWN OOK NAAR PINKPOP Pinkpopdirecteur Jan Smeets heeft door de jaren heen heel wat Pinkpopnamen...

REACTIES

geen avatar
za 12 nov 2016 00:09

eatsleeprave.. Nee geef mij dan maar Radiohead...met dat enorm valse geblaat van dat wief van ze!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.