Nieuwe namen bekend voor Incubate en stripclub als nieuwe locatie

Incubate 2016
Nieuwe namen bekend voor Incubate en stripclub als nieuwe locatie
Door op 1Eerder hadden we al namen bekend gemaakt voor het Incubate festival, maar vandaag zijn er nieuwe namen toegevoegd aan de line-up.

De namen die bevestigd zijn: HEADS, Any Other, Fake O's, Sven Agaath, The Shady Greys, Dead High Wire, Jellepant & The Phantoms, Sariola, From Hell, Loudmatter en Deutsche Ashram..

Het festival vind plaats op 10/11 december in 013 in Tilburg. De ticketsvoor zaterdag zijn €25 en voor zondag €40.

Incubate heeft ook samen met de Tilburgse tekenaars en oprichters van het small press magazine ‘Wobby’ een stripbeurs voor onafhankelijke uitgaves van (strip)tekenaars en kunstenaars toegevoegd aan de december editie van Incubate.

Het gebeurt niet vaak dat Incubate een nieuwe locatie toevoegt, maar op zondag 11 december kun je er één gaan bezoeken. En wat voor één! In stripclub 'De Nacht' presenteren ze een line-up van vier coole jonge drone muzikanten uit Nederland en België: R. De Selby, Lichtschade, Optical Machines and Filip Gheysen.




DGTL

DGTL AMSTERDAM MAAKT EERSTE NAMEN BEKEND (O.A. DIXON)Het festival DGTL Amsterdam kondigt de eerste drie namen aan. Het...

state-x new forms

STATE-X NEW FORMS GAAT NA LAATSTE EDITIE OP IN... Na dertien edities met in totaal meer dan 600 optredens vindt in december de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.