Vervanger Phill Campbell op MOMfest bekend gemaakt

momfest
Vervanger Phill Campbell op MOMfest bekend gemaakt
Door Cartman91 op 28 november 2016 - 15:58 1 Het Brabantse hardrockfestival MOMfest (voorheen bekend als Monster of Mariaheide) had de posters al klaar liggen toen voormalig Motörhead gitarist Phill Campbell wegens omstandigheden moest afzeggen, waardoor hij met zijn band niet kan spelen op het festival.

Het gat dat Phill daarmee achterliet is nu opgevuld in de vorm van de Nederlandse band Claw Boys Claw. Hiermee is de line-up van het festival weer helemaal compleet (en kunnen er nieuwe posters gedrukt worden).

Behalve deze Nederlandse band staan onder meer Navarone en Raggende Mannen op het festival. Evenals tributebands van David Bowie, Volbeat en Deep Purple. Het festival vindt plaats op 21 januari in Erp.

Tickets voor het festival zijn al te verkrijgen via deze site. Een kaartje kost je 19 euro (exclusief servicekosten). Aan de kassa kost een kaartje 25 euro.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



afterslagnieuws

EERSTE ARTIESTEN BEVESTIGD AFTERSLAG FESTIVALHet festival Afterslag maakt een begin aan haar line-up door de komst van...

Ane brun

ANE BRUN SAMEN MET STRIJKORKEST ZAPP4 NAAR CROSS... De Noorse zangeres-songwriter Ane Brun komt samen met het Nederlandse...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.