Sir Rod Stewart tweede bevestiging voor Isle of Wight

IsleofWightFestivalgroot
Sir Rod Stewart tweede bevestiging voor Isle of Wight
Door Cartman91 op 28 november 2016 - 16:51 1 De legendarische muzikant Rod Stewart, een maand geleden nog tot "sir" geridderd vanwege zijn muzikale oeuvre, is na Arcade Fire de 2e bevestiging voor het Brits Isle of Wight festival. Hij zal het festival afsluiten.

Opvallend genoeg is het pas de 1e keer dat Rod op dit festival staat. Wel is het optreden op het festival een UK exclusive, wat zou kunnen betekenen dat Rod Stewart nog naar Europese festivals komt.

Isle of Wight vindt plaats van 8 t/m 11 juni op het gelijknamige Britse eiland. Een weekendticket voor het festival kost 205 euro (175 pond). Een vrijdagkaartje heb je voor 70 euro (60 pond). Kaartjes voor de zaterdag en zondag kosten per dag 94 euro (80 pond). Voor een plekje op de camping betaal je 228 euro (195 pond). Tickets zijn via deze website te verkrijgen.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Motel Mozaique 2016

EERSTE NAMEN BEKEND VOOR HET MOTEL MOZAIQUE FESTIVALVandaag zijn de eerste namen bekend gemaakt voor de 17e editie van het Motel...

afterslagnieuws

EERSTE ARTIESTEN BEVESTIGD AFTERSLAG FESTIVAL Het festival Afterslag maakt een begin aan haar line-up door de komst van...

REACTIES

geen avatar
di 29 nov 2016 01:36

eatsleeprave.. Wow grote naam gestrikt zeg!

 -2

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.